Τι είναι το Brainobrain

Το πρόγραμμα Brainobrain συνδυάζει με απόλυτη επιτυχία τρεις πολύ γνωστές μεθόδους μάθησης: την εξελιγμένη μορφή του Άβακα, Τεχνικές Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και Τεχνικές Ανάπτυξης Προσωπικότητας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων που βοηθά τα παιδιά να εξελίξουν τις ικανότητες του εγκεφάλου τους με τεχνικές που κάνουν τη διαδικασία μάθησης ευκολότερη και ταχύτερη. Διεγείρει τα νεαρά μυαλά χρησιμοποιώντας τον Άβακα και τη νοερή αριθμητική, καθώς επιτυγχάνει και την προσωπική ενδυνάμωση με τρόπους διασκεδαστικούς αλλά και δεσμευτικούς για τα παιδιά.

Το πρόγραμμα Brainobrain είναι βασισμένο στο ρυθμό και βοηθά στην ανάπτυξη του εγκεφάλου ενισχύοντας τις γλωσσικές δεξιότητες, την επικοινωνία, την κριτική σκέψη και δεξιότητες προσωπικότητας. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία, που αφορά τη βελτίωση της νόησης και αναπτύσσει, μεταξύ πολλών άλλων, την ταχύτητα, την ακρίβεια, τη συγκέντρωση, τη μνήμη, τη φαντασία, τις δεξιότητες ακρόασης, τις ικανότητες μάθησης, τη νοερή αριθμητική, την οπτικοποίηση, την ικανότητα να εκτέλεσης πολλών δραστηριότητων ταυτόχρονα, την αυτοπεποίθηση, τις ικανότητες λήψης απόφασης, τη δημιουργικότητα, τις ικανότητες σκέψης, τις ηγετικές ικανότητες και την επικοινωνία

Το Brainobrain εκπαιδεύει τα παιδιά να χρησιμοποιούν και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου, προσφέροντας ασκήσεις οι οποίες εξασκούν εξίσου και τις δύο πλευρές ταυτόχρονα, τη λογική και τη δημιουργική πλευρά. Το Brainobrain είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα για παιδιά στον κόσμο, το οποίο έχει επιτυχώς διαμορφώσει τις ζωές των παιδιών και των οικογενειών τους για περισσότερο από 15 χρόνια.

Διεθνές Brainobrain

Η BRAINOBRAIN KIDS ACADEMY PRIVATE LIMITED έχει επαναφέρει και αξιοποιήσει ένα από τα αρχαιότερα εργαλεία μάθησης, τον Άβακα (the Abacus).

Το Brainobrain ιδρύθηκε το 2003 τα κεντρικά γραφεία του στεγάζονται στην Ινδία (Chennai).

Ως πρωτοπόροι στον πλούτο της αρχαίας σοφίας του Άβακα και με πιστοποίηση ISO 9001:2015, μέχρι σήμερα υπάρχουν περισσότερα από 925 κέντρα σε 38 χώρες ανά τον κόσμο, που φιλοξενούν πάνω από 2.000.000 παιδιά.

Η ομάδα του Brainobrain αποτελείται από καταρτισμένους επαγγελματίες οι οποίοι στοχεύουν στο να δημιουργήσουν ένα λαμπρό μέλλον για τα παιδιά.

0
ΧΡΟΝΙΑ
0+
ΜΑΘΗΤΕΣ
0
ΧΩΡΕΣ

Περιεχόμενα Προγράμματος

 • Νοητική Αριθμητική με άβακα

 • Διεθνές NLP πρόγραμμα

 • Ανάλυση προσωπικότητας

 • Συζητήσεις σε groups και role plays

 • Καλές συνήθειες

 • Δεξιότητες λεξιλογίου και προφοράς

 • Δεξιότητες παρακολούθησης και αυτοσυγκέντρωσης

 • Γρήγορη και δυνατή μνήμη

 • Σύστημα θετικών πιστεύω

 • Ηγετικές δεξιότητες

 • Δημιουργία-προσαρμογή στάσης

 • Εκγύμναση εγκεφάλου

 • Δημιουργική τέχνη και γράψιμο ιστοριών

 • και πολλά άλλα…

Οφέλη για τα παιδιά

Σύμφωνα με πολλές μελέτες για την ανάπτυξη του εγκεφάλου, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν εξίσου και τις δύο πλευρές του εγκεφάλου τους είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν ευφυΐα η οποία θα τους συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Το Brainobrain είναι ένα πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων που βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους, ενθαρρύνοντας τα να χρησιμοποιούν τόσο τη λογική, όσο και τη δημιουργική πλευρά του εγκεφάλου τους. Τα παιδιά που εντάσσονται στην οικογένεια του Brainobrain καταφέρνουν να ανταποκρίνονται σε πολλές ταυτόχρονες απαιτήσεις πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά και αυτό τους δίνει την ευκαιρία να μάθουν τον εαυτό τους, τα ταλέντα τους, τις δυνατότητες και αξίες όπως είναι η ευτυχία και η εμπιστοσύνη.

Ο στόχος μας είναι τα παιδιά να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητες του εγκεφάλου τους, ενισχύοντας παράλληλα τις δεξιότητες, τις δυνατότητες και την ευφυΐα τους. Τα παιδιά του Brainobrain κατανοούν όλες τις νοητικές δεξιότητές τους και μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν πολλές πτυχές τις καθημερινότητάς τους.

Δώστε στο παιδί σας την ευκαιρία να βιώσει τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό που προσφέρει η μάθηση του Brainobrain.
Το πρόγραμμα αυτό έχει αλλάξει τις ζωές πολλών παιδιών παγκόσμια. Γιατί όχι και του δικού σας;
Οφέλη που προκύπτουν μετά από εκπαίδευση ΒΟΒ:
 • Ενδυνάμωση μνήμης: Αυτό επιτυγχάνεται με τη προσπάθεια που κάνει το παιδί στο να φαντάζεται και να θυμάται τις μετακινήσεις των χαντρών που γίνονται με συγκεκριμένη σειρά στη μνήμη του παιδιού και έχει ως τελικό αποτέλεσμα την ανάπτυξη της φωτογραφικής μνήμης.

 • Ενδυνάμωση ακουστικής ικανότητας: Αυτό επιτυγχάνεται με τη προσπάθεια που κάνει το παιδί στο να ανταποκρίνεται γρήγορα στις λεκτικές οδηγίες που αφορούν την επίλυση αριθμητικών υπολογισμών.

 • Αύξηση της συγκέντρωσης: Αυτό επιτυγχάνεται με τη προσπάθεια που κάνει το παιδί για να χρησιμοποιεί νοερά τον άβακα και τις αλλαγές που γίνονται σε κάθε στάδιο ενός αριθμητικού υπολογισμού, αγνοώντας παρεμβολές από το περιβάλλον που αποσπούν την προσοχή του παιδιού.

 • Αύξηση της ικανότητας να κάνει περισσότερα από ένα πράγμα ταυτόχρονα: Αυτό επιτυγχάνεται με τη προσπάθεια που κάνει το παιδί ταυτόχρονα να ακούει, να φαντάζεται, να σκέφτεται και να απαντά σε πολύπλοκους και παράλληλους αριθμητικούς υπολογισμούς.

 • Βελτίωση μαθηματικής αντίληψης και ικανότητας: Αυτό επιτυγχάνεται με τη τεχνική του νοερού/φανταστικού άβακα που δημιουργεί το παιδί στο μυαλό του, όπου μπορεί να δίνει αποτελέσματα απίστευτα γρήγορα και με ακρίβεια. Το παιδί σας θα εκτελεί αριθμητικές πράξεις πρόσθεσης, αφαίρεσης, πολλαπλασιασμού, διαίρεσης και τετραγωνική ρίζα. Όλα αυτά θα γίνονται σε αριθμούς με πολλά ψηφία, χωρίς τη χρήση υπολογιστικής μηχανής, όπως θα δείτε και στα δειγματικά βίντεο.

 • Αύξηση της αυτοπεποίθησης: Με τη βελτίωση της αντίληψής του και της ικανότητας υλοποίησης αριθμητικών υπολογισμών, το παιδί σας δεν θα φοβάται τους αριθμούς και γενικά τα μαθηματικά.

 • Βελτίωση της ακαδημαϊκής επίδοσης σε όλα τα μαθήματα του σχολείου: Με το να έχει το παιδί σας ψηλή αυτοπεποίθηση σε δύσκολα θέματα, όπως τα μαθηματικά, νοιώθει δυνατό, υπερτερεί και αυτό μεταφέρεται σε όλα τα υπόλοιπα μαθήματα που παρακολουθεί.

 • Ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων

 • Λήψη αποφάσεων

 • Βελτίωση παρατηρητικότητας

 • Δημιουργική τέχνη

 • κλπ

Πως λειτουργεί

Μαθαίνοντας με τον Άβακα

Το πρόγραμμα Brainobrain χρησιμοποιεί την εξελιγμένη μορφή του Άβακα ως διαδραστικό εργαλείο για την ανάπτυξη του εγκεφάλου και των δεξιοτήτων των παιδιών.

Τα παιδιά μαθαίνουν να κάνουν διάφορες μαθηματικές πράξεις (πρόσθεση, αφαίρεση, κλπ) καθώς και συνδυασμό αυτών, χρησιμοποιώντας αρχικά τον άβακα. Στην συνέχεια, μαθαίνουν να κάνουν τις πράξεις αυτές, με μεγάλη ταχύτητα και ακρίβεια, ΧΩΡΙΣ την χρήση άβακα, αλλά νοερά, και χωρίς την χρήση υπολογιστή.

Χρησιμοποιούμε αριθμητικές μεθόδους για να βελτιώσουμε την παραγωγικότητα του εγκεφάλου στα παιδιά, συνδυάζοντας τες με διάφορες άλλες δραστηριόητες, μέσα από διαφορετικά μοντέλα μάθησης. Αυτός ο συνδυασμός βοηθά στη μάθηση, στην κατανόηση αλλά και στη διασκέδαση κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Ο Άβακας με τη σειρά του βοηθά στην ενεργοποίηση της μνήμης, της δημιουργικότητας και της συγκέντρωσης γρηγορότερα και ευκολότερα.

Η Οπτική, Ακουστική και Κιναισθητική Μέθοδος (VAK)

Εξετάζοντας τις μεθόδους μάθησης, διαπιστώνεται ότι ορισμένα παιδιά μαθαίνουν ταχύτερα, ενώ λαμβάνουν πληροφορίες οπτικά, άλλα με ακρόαση και άλλα μέσω αγγίγματος/κίνησης. Υπάρχει ατομική προτίμηση των παιδιών για αυτούς τους διαφορετικούς τρόπους εκμάθησης παρ’ολα αυτά, η πιο πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι αν τα παιδιά λάβουν ταυτόχρονα και απομνημονεύσουν τις πληροφορίες που προέρχονται από τα οπτικά, ακουστικά και την κινητικά νευρικά κυκλώματα / αισθήσεις, στον εγκέφαλο, η εκμάθηση και η απομνημόνευσή τους είναι μεγαλύτερη και ταχύτερη, διότι πρόκειται για μεταφορά πληροφοριών από το αριστερό προς το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου και συνολική εγκεφαλική δραστηριότητα.

Χρησιμοποιώντας αυτές τις τεχνικές με μοναδικό και καινοτόμο τρόπο, συνδυάζοντας τη μεθοδολογία VAK, το εργαλείο του Άβακα και την νοερή αριθμητική, το πρόγραμμα Brainobrain αναπτύσσει και προωθεί όλη την ικανότητα του εγκεφάλου να συντονίζει το δεξί και το αριστερό ημισφαίριο στα παιδιά.

Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP)
Ο NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός) είναι η μελέτη της διαδικασίας σκέψης. Αυξάνοντας την συνειδητοποίηση των λέξεων μας για την δημιουργία σκέψεων, βοηθούμαστε σε μεγάλο βαθμό στην κατανόηση της προσωπικότητας, της συμπεριφοράς, των δραστηριοτήτων και των στόχων μας. Για τα παιδιά αυτή η συνειδητοποίηση οδηγεί στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας, αυτοπεποίθησης, σοφίας, διαχείρισης των πόρων (χρόνος, χώρος, συνθήκες) για την επιτυχή επίτευξη των υψηλότερων στόχων ζωής.

Συναντήσεις Γονέων

Στο Brainobrain πιστεύουμε πως οι γονείς παίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του παιδιού τους, εφόσον αποτελούν τους πρώτους δάσκαλους στη ζωή του. Για το λόγο αυτό διοργανώνουμε συναντήσεις με τους γονείς, για να μπορέσουν να εμπλακούν στην πρόοδο των παιδιών τους. Όταν οι γονείς είναι ενήμεροι, μπορούν να συζητήσουν και να μιλήσουν με τα παιδιά τους σχετικά με αυτά του μαθαίνουν, διεγείροντας το μυαλό τους και βοηθώντας τους στο να σκεφτούν και να εκφράσουν τον εαυτό τους. Το ενδιαφέρον που δείχνει ο γονέας αποτελεί κίνητρο για τα παιδιά να συνεχίσουν να μαθαίνουν και να ενθουσιάζονται όλο και περισσότερο με τη μάθηση.

Κατά τη διάρκεια αυτών των συναντήσεων συζητάμε για την πρόοδο/απόδοση του κάθε παιδιού, για τη μεθοδολογία του Brainobrain και τη συστηματική εξάσκηση στο σπίτι, θέματα τα οποία είναι πολύ σημαντικά σε ότι αφορά την ανάπτυξη του παιδιού. Γνωρίζοντας για την πρόοδο και ανάπτυξη των παιδιών τους, οι γονείς μπορούν να βοηθήσουν στην περαιτέρω βελτίωση και ενίσχυση των δεξιοτήτων των παιδιών τους στο σπίτι.

Πρόγραμμα Brainobrain

To Brainobrain διαφοροποιείται σε δύο προγράμματα, τα οποία είναι ειδικά προσαρμοσμένα στις εξής ηλικιακές ομάδες: 5-6 και 7-15 ετών.

Συχνές Ερωτήσεις για το Brainobrain

Το πρόγραμμα ΒΟΒ αποτελείται από 10 επίπεδα. Κάθε επίπεδο έχει διάρκεια τρεις μήνες. Τα μαθήματα γίνονται κάθε εβδομάδα, ένα δίωρο. Οι μαθητές ανεξαρτήτως της ηλικίας τους, εγγράφονται στο πρώτο επίπεδο.Στο τέλος των 3 μήνων, δίνουν εξετάσεις και περνάνε στο 2ο επίπεδο κ.ο.κ. Έτσι μετά από 30 μήνες το παιδί έχει ολοκληρώσει όλο το πρόγραμμα των 10 επιπέδων. Θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα των παιδιών σας, την απόδοσή τους και την ενδυνάμωση τους, η οποία πραγματοποιείται μετά από κάθε επίπεδο.

Ο σκοπός του προγράμματος είναι να βοηθήσει τα παιδιά να ενδυναμώσουν και να αξιοποιήσουν την λειτουργία ολόκληρου του εγκεφάλου, να μπορούν να χρησιμοποιήσουν και το αριστερό και το δεξί ημισφαίριο. Έχει αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα από τα δύο ημισφαίρια.
Μελέτες σε όλο τον κόσμο έχουν αποδείξει ότι οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν και τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου τους, μπορούν να έχουν πολύ καλύτερες επιδόσεις σε όλους τους τομείς της ζωής τους και καθ’όλη την διάρκεια της.
Είναι ένα αξιοσημείωτο δώρο που σαν γονείς μπορείτε να προσφέρετε στα παιδιά σας.
Μπορείτε να είστε μέσα στις χιλιάδες υπερήφανων γονέων που το BOB προσφέρει στα παιδιά τους την δυνατότητα να εξασκήσουν και τις δύο πλευρές του εγκεφάλου τους δίνοντας τους ασκήσεις που σχηματίζουν την λογική και τη δημιουργικότητα του εγκεφάλου.
Είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τα παιδιά, ώστε να βλέπετε την απόδοσή τους και να τα υποστηρίζετε ανάλογα.
Θα μπορείτε να δείτε αξιοσημείωτη απόκτηση διαφόρων δεξιοτήτων οι οποίες είναι πάνω από αυτές των συμμαθητών τους, να γίνονται πρώτοι στο σχολείο και γενικότερα μια ολοκληρωμένη ανάπτυξη σε διάφορους τομείς.
Υπάρχουν μερικά απλά κριτήρια.
Ηλικία: Το Brainobrain απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5 έως 15 ετών. Μπορούν λοιπόν να ξεκινήσουν σε οποιαδήποτε ηλικία μεταξύ 5 και 15 ετών. Φυσικά οσο μικρότερο το παιδί, τόσο το καλύτερο!
Γνώση: Το παιδί σας θα πρέπει να γνωρίζει να απαγγέλλει και να γράφει αριθμούς από το 1 έως το 10. Θα πρέπει να έχει γράψει γράμματα της αλφαβήτας. Θα πρέπει επίσης να είναι σε θέση να αντιγράφει απλά λόγια από τον δάσκαλο. Φυσικά θα τους βοηθήσουμε στη διαδικασία.
Επιδεξιότητα: Το παιδί σας θα πρέπει να κατανοεί και να ανταποκρίνεται σε απλές προτάσεις και επικοινωνίες που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή όπως “ποιο είναι το όνομά σας”, “τι είχατε για πρωινό;”, “ποιο είναι το όνομα του πατέρα σας “κλπ.
Ναι φυσικά μπορείτε να μεταφέρετε το παιδί σας σε οποιοδήποτε κέντρο Brainοbrain στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό παίρνοντας μία βεβαίωση από το υπάρχον, με την απόδοση του και το επίπεδο του.

Η ατομική προσοχή αποτελεί βασικό παράγοντα του Brainobrain. Μια ιδανική αίθουσα διδασκαλίας είναι αυτή όπου ένας δάσκαλος προσαρμόζει τον τρόπο διδασκαλίας του, με τον προσωπικό τρόπο μάθησης των παιδιών. Έτσι, εστιάζουμε πραγματικά στο παιδί σας και τον βοηθάμε να ανθίσει. Το μέγεθος των τάξεων μας είναι κατά ανώτατο όριο 15 παιδιά, ώστε να υπάρχει πιο έντονη παρατήρηση και ανατροφοδότηση, εξασφαλίζοντας ποιότητα. Εκτός από αυτά, το προχωρημένο πρόγραμμα σπουδών του Brainobrain έχει μεγάλη μοναδικότητα: Ένα από τα χαρακτηριστικά της διδακτέας ύλης του Brainobrain είναι ότι η ατομική προσοχή είναι πραγματικά ενσωματωμένη στο πρόγραμμα σπουδών μας. Προσφέρουμε επίσης επιπλέον μαθήματα σε παιδιά σε μικρή ομάδα ή σε βάση 1 προς 1, όπως και όταν αυτό απαιτείται για να ξεκαθαρίσουν τις αμφιβολίες τους.

Το πιο σημαντικό σημείο είναι η καθημερινή εξάσκηση. Είναι απαραίτητο το παιδί να κάνει κάθε μέρα εξάσκηση στο σπίτι 10 με 15 λεπτά, εκτός από την παρακολούθηση στην τάξη, η οποία είναι μία φορά την εβδομάδα, 2 ώρες.
Θα δίνουμε συγκεκριμένες ασκήσεις και δραστηριότητες τις οποίες θα πρέπει να κάνει το παιδί στο σπίτι και οι οποίες θα πρέπει να γίνονται σε καθημερινή βάση σύμφωνα με τις οδηγίες των καθηγητών. Εσείς υποστηρίζοντας το παιδί στις ασκήσεις τους, θα μπορείτε να παρατηρείτε την αξιοσημείωτη πρόοδο τους.

Η υποστήριξή σας είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το πρόγραμμα. Μόνο με τη συμμετοχή σας μπορούν να επιτευχθούν υπέροχα αποτελέσματα. Και αυτό ισχύει για όλα, μαζί με το παιδί σας. Θέλουμε πραγματικά να σας ρωτήσουμε αυτήν την ερώτηση, καθώς πρόκειται να εγγράψετε το παιδί σας στο Brainobrain – «Είστε πραγματικά δεσμευμένος ως γονέας για να κάνετε τη διαφορά;» Εάν η απάντηση είναι «Ναι», τότε σας καλωσορίζουμε πραγματικά. Σήμερα, το Brainobrain έχει γίνει σημείο καμπής σε περισσότερες από 50.000 οικογένειες παγκοσμίως και αυτό συμβαίνει επειδή οι γονείς θέλουν πραγματικά το καλύτερο για τα παιδιά τους!

 • Μπορείτε να επισκεφθείτε το κέντρο Brainobrain σε τακτική βάση για να αλληλεπιδράσετε με τον δάσκαλο για να μάθετε για την απόδοση του παιδιού σας.
 • Μπορείτε να δείτε τα βιβλία του παιδιού σας μετά από κάθε μάθημα και να τα βοηθήσετε στην καθημερινή τους πρακτική.
 • Μπορείτε να ακολουθήσετε τις διαδικασίες και τη μεθοδολογία μας όταν πρόκειται να βοηθήσετε το παιδί σας σε σχέση με το Brainobrain
 • Μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το παιδί σας έχει συμμετοχή 100%. Παρακαλούμε μην απουσιάζει το παιδί σας εάν δεν είναι πραγματικά απαραίτητο.
 • Μπορείτε να λάβετε μέρος σε όλες τις συσκέψεις γονέων, ανάλογα με την περίπτωση.
 • Μπορείτε να λάβετε μέρος σε εθνικούς και περιφερειακούς διαγωνισμούς Brainobrain.
 • Μπορείτε να αναζητήσετε απαντήσεις για όλες τις ερωτήσεις σας. Αν είστε ξεκάθαροι, σίγουρα θα βοηθήσετε το παιδί σας. Σας παρακαλούμε να κάνετε ερωτήσεις!
 • Μπορείτε να παρακινήσετε το παιδί σας όποτε αυτό απαιτείται
 • Μπορείτε να εκτιμήσετε τα παιδιά σας και αυτό τα παροτρύνει να προσβλέπουν στην επιτυχία τους

Το Brainobrain βοηθά το παιδί σας να αποκτήσει πολύτιμες δεξιότητες και ικανότητες. Έτσι είναι πραγματικά σημαντικό το παιδί σας να κάνει καθημερινή πρακτική για 15 λεπτά.Για την καθημερινή άσκηση, δίνουμε μικρή δουλειά για το σπίτι, ώστε το παιδί να μπορεί να την κάνει όπως του έχουν υποδείξει. Πέστε στο παιδί σας, να κάνει κάποια τη Δευτέρα, κάποια την Τρίτη κλπ. Το Brainobrain είναι μια τέτοια εμπλουτιστική εμπειρία με πολλές παιδικές δραστηριότητες σε όλα τα 10 επίπεδα, που αποσκοπούν στην παροχή μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας στα παιδιά. Έχουμε ενσωματώσει διάφορα στοιχεία, όπως NLP (Neuro Linguistic Programming), Εγκεφαλική Γυμναστική κ.λπ. Εσείς μπορείτε πάντα να βοηθήσετε το παιδί σας να χρησιμοποιήσει αυτά τα εργαλεία ανάπτυξης της προσωπικότητας, παζλ με τρόπο που θέλετε εσείς να επεκτείνετε τη μάθησή του. Όταν πρόκειται για τον Άβακα του Brainobrain και άλλες τεχνικές, παρακαλούμε να το κάνετε με τον τρόπο που σας έχουμε υποδείξει.

Μετά την ολοκλήρωση κάθε επιπέδου, το παιδί σας πιστοποιείται με ένα διεθνές πιστοποιητικό. Προχωρώντας προς το τέλος του επιπέδου, δίνει ένα model τεστ, και μετά από αυτό, δίνει το κυρίως τεστ. Με βάση την απόδοση του, το παιδί είναι έτοιμο να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο.
Εκτός από αυτό, το παιδί θα λάβει πιστοποιητικό, με βάση την απόδοση του, από τον διαγωνισμό περιοχής όπως και απο τον διαγωνισμό χώρας.
Έχουμε αυστηρά maximum 15 παιδιά σε κάθε τάξη για να εξασφαλίσουμε ατομική προσοχή. Οι δάσκαλοί μας θα υποστηρίζουν τα παιδιά σας στην μάθηση τους.
Εάν το παιδί σας απαιτεί επιπλέον ώρες εκπαίδευσης (εκτός από τις κανονικές τάξεις), κάνουμε επαναλειπτικά μαθήματα για μικρότερες ομάδες παιδιών ή μερικές φορές ακόμη και ένα προς ένα, όπως απαιτείται. Έχουμε στη διάθεσή μας μια φόρμα σχολίων γονέων που παρέχεται σε όλα τα βιβλία μας για να την γεμίσετε και να την μεταφέρετε στο κέντρο σας στο τέλος κάθε επιπέδου. Θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τις απόψεις και τις αμφιβολίες σας με βάση την εμπειρία του παιδιού σας. Μπορείτε επίσης να μας στείλετε τις απόψεις και τις αμφιβολίες σας απευθείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. Διεξάγουμε κάθε χρόνο Περιφερειακούς & Εθνικούς Διαγωνισμούς για να συμμετέχει το παιδί σας. Οι διαγωνισμοί μας είναι μια ισχυρή εμπειρία που παρέχει στα παιδιά ευκαιρίες για να μάθουν πολύτιμες δεξιότητες για τη ζωή. Κατά τη διάρκεια των αγώνων, τα παιδιά δοκιμάζουν μοναδικές στρατηγικές εκπαίδευσης που εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση.

Το μάθημα Brainobrain είναι μια πλούσια εμπειρία. Καλλιεργεί τον πνευματικό σχηματισμό του παιδιού. Επομένως, τα παιδιά βλέπουν εκπληκτικές βελτιώσεις σε διάφορες πτυχές. Τα παιδιά βελτιώνουν τη συγκέντρωση, τη μνήμη, τις δεξιότητες ακρόασης, τις ικανότητες μάθησης, τη δημιουργικότητα, τη φαντασία, την αυτοπεποίθηση, την οπτικοποίηση, την ταχύτητα και την ακρίβεια, τις δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων, τη μαθηματική επάρκεια και πολλά άλλα. Οι βαθμοί τους ανεβαίνουν στο σχολείο. Έχουμε δημιουργικούς τρόπους να βοηθήσουμε το παιδί σας να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι να έχουμε μια σωστή στάση στη ζωή. Μιλάμε για υποδείγματα σε όλο τον κόσμο και τους κάνουμε να μοντελοποιούν αυτές τις βασικές δεξιότητες. Είτε πρόκειται για ακαδημαϊκές είτε για καλλιτεχνικές ικανότητες ή στάσεις ή δεξιότητες της ζωής – Τις καλλιεργούμε! Δεν μπορούμε να τα εκφράσουμε όλα με λόγια. Πρέπει να βιώσετε την εμπειρία ΒΟΒ! Ενδυναμώνουμε τα παιδιά και τα προετοιμάζουμε για ένα λαμπρό μέλλον!

100% ναι!
Τα παιδιά Brainobrain απολαμβάνουν μεγαλύτερη συγκέντρωση και ισχυρή μνήμη. Έχουν μια απότομη αύξηση στην παρατήρησή τους, τις ικανότητες ανάπτυξης και διατήρησης δεξιοτήτων. Ως αποτέλεσμα, σημειώνουν καλύτερα αποτελέσματα με λιγότερη προσπάθεια.
Σχετικά με το ακαδημαϊκό κομμάτι, τα παιδιά απολαμβάνουν την εμπειρία του Brainobrain. Δεν υπάρχει πλέον σκληρή δουλειά, υπάρχει μόνο έξυπνη δουλειά. Τα παιδιά δαπανούν λιγότερο χρόνο, αλλά παράγουν καλύτερα αποτελέσματα. Τα άτομα με χαμηλή επίδοση μέχρι πρότινος, σημειώνουν υψηλή επίδοση. Έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και αυτοπεποίθηση που τους βοηθάει να ανακαλύψουν τον ηγέτη μέσα τους!
Το Brainobrain είναι ο πρωτοπόρος στην προχωρημένη διδακτέα ύλη για το πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων.
Η προηγμένη διδακτέα ύλη του Brainobrain είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών το οποίο καλύπτει όλες τις βασικές αισθήσεις του μαθητευομένου όπως το οπτικό, ακουστικό και κιναισθητικό, καθιστώντας το έτσι συναρπαστικό.
Στο Brainobrain, το παιδί εργάζεται λιγότερο και επιτυγχάνει περισσότερα! Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το πρόγραμμα δεν είναι μόνο μαθηματικό, αλλά εστιάζει στην ενδυνάμωση όλων των νευρωνικών δικτύων του παιδιού.
Το Brainobrain δίνει πολύ λίγη δουλειά για το σπίτι. Έτσι τα παιδιά απολαμβάνουν ολόκληρη τη διαδικασία.
Η διδακτέα ύλη του Brainobrain είναι αρκετά ισχυρή ώστε να προκαλέσει τις πνευματικές δυνατότητες του παιδιού και έτσι να βοηθήσει στην επίτευξη ακόμα μεγαλύτερης δυναμικής και σφαιρικής ανάπτυξης.
Το να απολαμβάνουν τα παιδιά το πρόγραμμα είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα μας.
Οτιδήποτε περιεχει το στοιχείο της διασκέδασης και μαζί της μάθησης, είναι αποδοτικό για τα παιδιά.
Το BOB έχει πολλές διαστάσεις οι οποίες είναι απολύτως φιλικές προς το παιδί. Σημείο κλειδί για εμαάς είναι τα παιδιά, να μην αποτυγχάνουν. Τα παιδιά αγαπούν το πρόγραμμα BOB και εμείς αγαπάμε τα παιδιά.

Το πρόγραμμα ΒΟΒ απευθύνεται σε όλα τα παιδιά.

Το BOB είναι ένα υψηλής ποιότητας πρόγραμμα και εάν τα παιδιά κάνουν καθημερινή εξάσκηση 10 με 15 λεπτά, θα εκπλαγείτε βλέποντας την σταδιακή αλλαγή τους.
Η καθημερινή εξάσκηση είναι υποχρεωτική για να μπορέσετε να δείτε την επιθυμητή βελτίωση στο παιδί σας. Μέσα σε 6 μήνες, μπορείτε να δείτε αξιοσημείωτες αλλαγές. Όμως οι γονείς οι οποίοι παρακολουθούν τα παιδιά τους, θα μπορούν να δούν αυτές τις βελτιώσεις πολύ νωρίτερα.