ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 21/22

Τιμώντας την εμπιστοσύνη σας στο Πανδιδακτήριο UNIVERSALIS, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι επεκτείνουμε την ανταποδοτικότητα των προσφερόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών μας με την εισαγωγή νέων ανταποδοτικών / εκπτωτικών προγραμμάτων. Πιο συγκεκριμένα, για το τρέχον σχολικό έτος 21/22 σας προσφέρουμε τις ακόλουθες εκπτωτικές επιλογές, τις οποίες μπορείτε να επωφεληθείτε:

Εκπτώσεις Αρχικής Μείωσης Διδάκτρων

Early Bird 20% – Προεξόφληση διδάκτρων

Η σημαντική αυτή έκπτωση εξασφαλίζεται μέσω προεξόφλησης των διδάκτρων κατά την εγγραφή.

Σημείωση: H έκπτωση αρχικής μείωσης των διδάκτρων μπορεί να εφαρμοστεί συνδυαστικά με τα ακόλουθα προγράμματα επιδότησης π.χ. “Συστήνω & Κερδίζω” (βλέπε παρακάτω)

Προγράμματα Επιδότησης Γονέων

Πρόγραμμα επιδότησης γονέων “ΣΥΣΤΗΝΩ & ΚΕΡΔΙΖΩ”

Mπορείτε να μοιραστείτε την εκπαιδευτική εμπειρία σας στο Πανδιδακτήριο UNIVERSALIS με άλλους φίλους γονείς, προσκαλώντας τους να έρθουν σε γνωριμία μαζί μας παίρνοντας μέρος σε ένα από τα εβδομαδιαία Open Days. Στην περίπτωση που οι φίλοι γονείς αποφασίσουν να ακολουθήσουν και αυτοί τα χνάρια και την επιλογή σας και ξεκινήσουν τη φοίτηση, σας ανταμείβουμε διπλά και εσάς και τους φίλους γονείς μειώνοντας τα δίδακτρά σας κατά ένα μήνα: οι 8 μήνες φοίτησης θα λογίζονται πλέον ως 7, με την αντίστοιχη ποσοστιαία μείωση διδάκτρων. Μάλιστα, μπορείτε να συνεχίζετε να συστήνετε φίλους γονείς, ώστε να εξοικονομήσετε περισσότερους μηνες φοίτησης και μεγαλώνοντας το ποσοστό έκπτωσης.

Τονίζεται ότι το εν λόγω πρόγραμμα ΣΥΣΤΗΝΩ & ΚΕΡΔΙΖΩ μπορεί να προσφερθεί συνδυαστικά με τα προγράμματα αρχικής μείωσης διδάκτρων με αποτέλεσμα ακόμη και την δημιουργία στον εκπαιδευτικό λογαριασμό σας ενός πιστωτικού υπολοίπου, που μπορείτε να “εξαργυρώσετε” σε άλλες εκπαιδευτικές υπηρεσίες και προγράμματα της φετινής ή επόμενης χρονιάς, αγορά βιβλίων κ.α.

Πρόγραμμα επιδότησης οικογενειών με 2+ παιδιά

Το Πανδιδακτήριο μας στα πλαίσια της κοινωνικής του ευαισθησίας και πολιτικής ως ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ., προσφέρει ειδικές εκπτώσεις 2ου παιδιού / τριτέκνων / πολυτέκνων ως εξής: